Over ons

Familiebedrijf

Wisdom Of Wellbeing

We willen je kennis laten maken met Wisdom of Wellbeing, een familiebedrijf dat gedreven wordt door een toewijding aan het bevorderen van succesvolle zelfontplooiing. Ons bedrijf richt zich op vier cruciale pijlers: duurzame inzetbaarheid, schoonheid en zelfzorg, fysieke en geestelijke gezondheid. Als gezin zijn wij, ieder op onze eigen manier, bezig met een vitaal en gezond leven. Opeens viel het kwartje en zeiden we: wat als we onze krachten gaan bundelen? En daar is Wisdom Of Wellbeing! Het is mooi om te zien hoe we elkaar aanvullen, versterken en ondersteunen. Het is dankbaar werk om mensen te begeleiden. Want ja, wat betekent vol uit leven? En hoe doe je dat dan? Dat is waar we jou in begeleiden!
Jessy - Wisdom of Wellbeing

Jessy Jansen

In mijn praktijk staat persoonlijk leiderschap centraal. Ook wel fysiek en mentaal gezond zijn. Persoonlijk Leiderschap gaat over de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Wat is je roeping – wat is je WHY? Waar word jij gelukkig van? Aan de hand van coaching, reflecteren we op jouw leven. Waar ben je helemaal content mee? Waar liggen nog uitdagingen die je aan mag gaan? Tijdens dit traject mag je, je laten dragen naar je authentieke zelf. Hierin bied ik je graag de guidance die je nodig hebt. Het doel is werken naar een optimale staat van zijn.

Harry Nobbe

In mijn vak als OERsterk coach creëer ik bewustwording als het gaat om vitaal en optimaal leven. Hierin gaat het over voeding, slaap en ontspanning. Daarnaast is het controleren van je dopamine spiegel essentieel om overstimulatie te bedwingen, voor een groter gevoel van  tevredenheid, motivatie en meer focus. Duurzame inzetbaarheid is ook waar ik mij mee bezig hou. Ik organiseer inspiratie sessies over verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld Omega-3 olie & een OERsterk leefstijl. Zowel voor het individu als bedrijven.

Harry - Wisdom Of Wellbeing
Odette - Wisdom of Wellbeing

Odette Jansen

In mijn salon staat schoonheid van binnen en van buiten centraal. Ik werk met 100% natuurlijke producten van Chi Essential Cosmetics. Deze producten zijn op basis van vette planten oliën waar etherische oliën aan toegevoegd zijn, volgens aromatherapie. Je huid en gezicht verzorgen aan de buitenkant is belangrijk. Ook is het essentieel om van binnenuit te ondersteunen. Dit kan door middel van Omega-3 olie. Deze olie zorgt voor cel gezondheid in het lichaam en aangezien wij uit cellen bestaan. Daarnaast is collageen ook een bouwsteen die we gebruiken. Doormiddel van het suppleren van collageen zorg je voor de elasticiteit in huid en bindweefsel. We gaan samen routines creeëren. Kleine routines die je houvast geven als het gaat om je gezondheid.

Holistic Therapist

In mijn praktijk staat persoonlijk leiderschap centraal. Ook wel fysiek en mentaal gezond zijn. Persoonlijk leiderschap gaat over de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven.

Leefstijl Inspirator

In mijn vak als OERsterk coach creëer ik bewustwording als het gaat om vitaal en optimaal leven. Hierin gaat het over voeding, slaap en ontspanning.

Skin en Selfcare Expert

In mijn salon staat schoonheid van binnen en van buiten centraal. Ik werk met 100% natuurlijke producten van Chi Essential Cosmetics.